Hjem > Hvem

Filosofi, kunder, historie

Filosofi

Solstad Gruppen ligger fremst innen utvikling av forretningsdrevet Human Capital gjennom karrierens livssyklus. Et samarbeid med Solstad Gruppen skal alltid være en sikker investering med god avkastning både for personen og bedriften.

Vi er kjent for å være direkte og ”to-the-point”. En form som krever høy integritet og empati. Vi skreddersyr våre programmer og prosesser til kundens individuelle behov og velger bort ”kjekt å ha”. Vi har lagt oss på en fleksibel og kostnadseffektiv organisasjonsmodell. Med andre ord, du får det du har behov for, og betaler kun for det du får.

Kunder

Vi har bedriftskunder og personkunder.

Vi er partner til bedrifter som har som mål å sikre riktig balanse mellom kompetanse, kapasitet og produktivitet, enten man er i en nedbemanningsfase, eller en vekstfase.

Vi er mentor til individer (ledere) som vil, eller må slutte i jobben i mobilitetsfaser gjennom karrierens livssyklus. Fellesnevneren for individer er utvikling av drivkraften til å skape handlefrihet og handlingsrom i forhold til egen karriere, på kort og lang sikt, samt styrke egen markedsverdi.

Solstad Gruppen bidrar kontinuerlig til svært vellykkede løsninger for både bedrifter og individer. Som mentorer og tungvektere, gir vi solide råd. Vi stiller ikke bare spørsmålene, men foreslår konkrete handlinger/løsninger. Det er imidlertid alltid kunden som beslutter, men vår erfaring tilsier at det ikke er alltid at kunden ser alle mulighetene.

Historie

Forretninger i Norden og Europa siden 1997, og et lønnsomt samarbeid med toneangivende norske bedrifter, har vært et solid fundament i vår forretningsmessig / virksomhetsutvikling. Solstad Gruppen er stolte av å ha vunnet flere prestisjetunge nasjonale og internasjonale utmerkelser gjennom en årrekke.

Sjekk våre omfattende kompetanseprofiler og anbefalinger, og legg spesielt merke til vår solide ledererfaring, både nasjonalt og internasjonalt.

Solstad er kjent som en aktiv /samfunnsengasjert kraft i media som debatterer arbeidsmarked, ledelse og karriere gjennom mange år.